ГЕРБ и Продължаваме Промяната сядат на масата за преговори. Още преди

...
ГЕРБ и Продължаваме Промяната сядат на масата за преговори. Още преди
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП сядат на масата за преговори

ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната ” сядат на масата за договаряния. Още преди срещата от обединенията прецизираха, че диалозите не са за поддръжка за бъдещо държавно управление, а единствено за политики.

От партията на Кирил Петков и Асен Василев са подготвили 16 точки с оферти, измежду които са повишение на минималната работна заплата и пенсиите. Те са безапелационни, че няма да поддържат кабинет с мандата на ГЕРБ.

Преди дни Бойко Борисов също съобщи, че няма късмет да ръководят с „ Продължаваме Промяната ” и единственият вид е в третия мандат да се вършат болшинства по основни тематики.

На срещата в зала " Запад " ще бъдат ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, Деница Сачева, Делян Добрев и Кирил Ананиев, някогашни министри надлежно по обществена политика, енергетика и финанси.

Срещата ще е открита за медии от самото начало. Такова беше изискването на " Продължаваме промяната ". Те ще бъдат показани от съпредседателите на групировката Кирил Петков и Асен Василев. Ще взе участие и ръководителят на парламентарната им група Андрей Гюров, който през вчерашния ден пред БНР увери, че диалогът не е за поддръжка на държавно управление с мандат на ГЕРБ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР